Wie is Koll groomingproducts?

Klik op koll infopagina om alles over ons te weten te komen.


Wat zijn de systeemvereisten voor Koll Groomingproducts?


De website van Koll Groomingproducts is toegankelijk met elke bekende browser zoals Internet Explorer, Firefox, Safari,... Helaas brengt de grote verscheidenheid van browsers moeilijkheden met zich mee waardoor kleine verschillen in weergave kunnen voorkomen. Toch doen we ons best om ervoor te zorgen dat dit uw winkel ervaring niet in het gedrang brengt. Zou dit ondanks alles toch het geval zijn, kunt u ons steeds hiervan op de hoogte brengen waarbij wij zo snel mogelijk ervoor zullen zorgen dat het ongemak verdwenen is. Contact hieromtrent kan steeds telefonisch op het nummer 089/353421 of via email op support@koll-groomingproducts.be


Welk privacy beleid hanteert Koll Groomingproducts?


Koll Groomingproducts garandeert dat uw persoonlijke gegevens met de grootste zorg en vertrouwelijkheid zullen worden behandeld. Door een persoonlijke account te openen geeft u ons de toelating om bepaalde gegevens bij te houden. Deze gegevens worden bewaard en beheerd door Koll Groomingproducts, vogelzangstraat 2 - 3600 Genk - Belgie. Koll Groomingproducts waarborgt u dat de gegevens die u verstrekt volledig in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer zullen worden verwerkt. Overeenkomstig deze wet beschikt u over het recht de gegevens die op u betrekking hebben, in te kijken of te wijzigen. Het volstaat ons een e-mail te sturen of in te loggen in onze community.
De gegevens die wij u vragen wanneer u lid wordt van onze community of bij ons een bestelling plaatst, hebben wij nodig om u een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Deze gegevens laten ons toe uw bestellingen snel en correct te verwerken. De gegevens zullen tevens gebruikt worden om u een geïndividualiseerde winkelervaring te bieden en beter op uw wensen en voorkeuren in te spelen.
De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe kan hij zich richten tot Koll Groomingproducts. Uw persoonlijke gegevens worden enkel ter beschikking gesteld van andere ondernemingen waar Koll Groomingproducts mee contracteert teneinde de dienstverlening aan onze klanten operationeel te kunnen verzorgen (de koerierdienst die eventueel uw bestelling komt leveren heeft bijvoorbeeld uw adres nodig). Uw persoonlijke gegevens worden niet meegedeeld aan, gedeeld met, verkocht of afgestaan aan derden die niet betrokken zijn bij deze dienstverlening.
Koll Groomingproducts kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de Koll Groomingproducts website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk onze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.


Hoeveel bedragen de transportkosten?


Bestellingen verzonden worden naar Belgie vanaf 125€ excl BTW zijn gratis. Let wel: de minimumbestelling bedraagd 50€ excl BTW
U kan steeds de transportkosten van uw bestelling kunt u berekenen aan de hand van de Koll Groomingproducts transportkosten tool.


Hoe kan ik betalen?


Betalen kan via Overschrijving.


Hoe kan ik mijn bestelling opvolgen?


Koll Groomingproducts verbindt er zich toe om u steeds op de hoogte te houden over uw bestellling. Indien een product ondanks onze grote stock toch niet in voorraad zou zijn stellen wij u direct op de hoogte en geven we hierbij de verwachte leveringsdatum mee.
U kan zelf ook de status van uw bestelling opvolgen door bovenaan op de website te klikken op "mijn account". Hier kan u steeds de status van uw bestelling opvolgen. Let wel! Om de "mijn account" functie te kunnen gebruiken dient u een account aan te maken tijdens de bestellings procedure.


Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen?


U kan uw persoonlijke gegevens steeds aanpassen via Mijn account. Koll Groomingproducts Mijn account kan u terugvinden bovenaan deze website.


Wie heeft toegang tot deze webwinkel?


Koll groomingproducts levert uitsluitend aan professionals. Om een aankoop te maken op deze site bent u verplicht een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Deze gegevens kan u op 2 manieren bekomen, vul het registratieformulier in of contacteer ons zodat wij dit voor u kunnen doen. Na deze verplichte registratie zal u gecontacteerd worden zodat wij u de toegang kunnen verlenen tot onze webwinkel.


Wat is een inkoopordernummer?


Een inkoopordernummer (purchase order number of PO-nummer) is een alfanumerieke code die wordt toegewezen aan een bepaald verzoek om goederen of diensten te kopen. PO-nummers worden intern gebruikt door bedrijven om hun aankopen te volgen. Zo ontstaat er een overzicht van hetgeen gebudgetteerd werd en wat er effectief gefactureerd werd. Sommige bedrijven wijzen codes toe aan al hun aankopen en geven deze PO-nummers aan hun klanten. Deze codes kunnen opgesteld worden in eender welk alfanumerieke formaat, bedrijven zullen specifieke letters of cijfers gebruiken om bepaalde info over de bestelling, zoals wat er werd gekocht, de locatie, de koper en de datum aan te geven. Inkoopordernummers dienen dus om budgetten en kosten aan elkaar te linken.