Meer dan 15 jaar niets dan kwaliteit

Reeds meer dan 15 jaar staan wij garant voor een smetloze levering van allerhande grooming producten en herstelling van werktuigen. We zijn dan ook uitgegroeid tot de grootste verdeler in ons vlaamse land. Koll helpt iedere professional bij de uitbating van zijn / haar zaak met professionele ondersteuning. Onze sterkte komt uit de kwaliteit van onze hersteldienst en de levering van allerhande kwaliteitsproducten uit stock, voor uw activiteit.

Bot is niet kapot

Onze hersteldienst staat u 5 op 7 bij om ervoor te zorgen dat uw scharen, scheerkoppen, scheermachines en andere accessoires de beste zorgen krijgen. Is uw werktuig niet meer scherp? Gooi het niet weg maar stuur ze op naar Koll. Wij zorgen ervoor dat u weer kan werken met zeer scherp materiaal, al dan niet scherper dan nieuw.

Scharen en scheerkoppen slijpen

Meer dan 2000 producten op stock

Naast herstellingen verkopen we meer dan 2000 producten uit stock. Alles wat u denkt nodig te hebben kunnen wij u aanbieden. Shampoo, scharen, kammen, trimtafels en drogers zijn slechts een greep uit het gamma. Het complete gamma kunt u steeds bekijken via deze webwinkel. Aankopen kan u na een korte registratie via dit registratieformulier. Bent u reeds klant? Log dan snel in via het inlogformulier.

Het is ons een waar genoegen u te mogen bedienen

Luc, Patty en Michael